Over ons

De jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij Lemmer Nautic is gespecialiseerd in (toer)zeiljachten tussen de 26 en 45 voet. De makelaardij vindt u in Jachthaven de Friese Hoek, direct aan het IJsselmeer en direct aan de snelweg A6. Lemmer Nautic beschikt over een verkoopsteiger aan de wal en een verkoopsteiger in het water met altijd rond de 60 jachten in het aanbod. Het overgrote merendeel van deze jachten zijn zeilboten, daar zijn we dan ook in gespecialiseerd. Natuurlijk verkopen we ook motorboten en sloepen. Bijna alle boten liggen in onze verkoophaven of in de nabije omgeving. Op de website staat aangegeven waar de betreffende boot ligt.
EMCI jachtmakelaar Walter Knopper heet u van harte welkom!

jachthaven lemmer nautic
Walter knopper - Lemmer nautic

De jachtmakelaar: Walter Knopper

Ik werk sinds 2000 in de watersportbranche en heb daar een sterk netwerk in
opgebouwd. Ik ben begonnen als jachtmakelaar in Hoorn. Na een aantal jaren
makelen ben ik als (hoofd)redacteur en uitgever werkzaam geweest voor verschillende watersportbladen zoals Mijn Boot, Boat Pro, HISWA magazine, Boten en Yachtvision. Tevens voerde ik marketingprojecten uit voor onder andere de HISWA, RAI Amsterdam, Eurol, Holthausen enz..
Voor de HISWA Amsterdam Boat Show organiseer ik nog jaarlijks het Demoplein met onderhoudspaviljoen. Tevens was ik meerdere malen jurylid van de boot van het jaar verkiezing. In 2001/2002 heb ik samen met mijn vriendin, een zeilreis van 6 maanden gemaakt naar en op de Middellandse Zee met ons toenmalige schip de Nimrod, een SwedenYacht 41. Op zo’n reis leer je de fijne kneepjes van het zeilen en het onderhoud van een boot.

Ik verwelkom u graag op de steigers van Jachtmakelaardij Lemmer Nautic.