Budget boten

Ligplaatsen Lemmer

Voor ieder budget een boot!

Inruil is op iedere boot bespreekbaar.

Lemmer Nautic maakt inruil op iedere boot bespreekbaar. Hierdoor komt het voor dat we een zeer aantrekkelijk geprijsd bootje in de verkoop hebben. Het kan ook zijn dat we een bootje hebben ingeruild waar enig werk aan is te verrichten. Heeft u een dergelijke boot en bent u opzoek naar iets anders, neem dan gerust contact met ons op. Het aanbod treft u onder het kopje 'Aanbod Budget Boten'

Voor kopers:

Bent u opzoek naar een nette boot voor een scherpe prijs of zoekt u een aantrekkelijk geprijsde boot waarbij eerst de mouwen opgestroopt moeten worden alvorens het ruime sop te kiezen? Kijk dan in het aanbod Budget Boten of neem contact met ons op voor informatie.

jachtmakelaardij lemmer nautic

Voor verkopers:

Wilt u uw boot liever niet zelf verkopen, wij ondersteunen u graag. Uw boot wordt onder zeer interessante voorwaarden in bemiddeling genomen en krijgt een plek in de verkoophaven van Lemmer Nautic. In overleg plaatsen we de boot op de wal of in het water. We bieden de mogelijkheid de boot te veilen waarbij een bod bindend is maar u wel de vrijheid heeft om een te laag bod niet te accepteren. Uiteraard adverteren we op vele bekende nationale en internationale websites. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie.